Ljubljana

4°C
Jasno Humidity: 80%
ČETRTEK
4°C / 10°C
PETEK
7°C / 9°C
SOBOTA
5°C / 9°C
NEDELJA
3°C / 9°C
PONEDELJEK
3°C / 8°C
TOREK
5°C / 12°C
SREDA
7°C / 9°C

Ne zamudite ustvarjalne delavnice animacije

V torek, 7. novembra 2023, se bo odvijala brezplačna delavnica z naslovom "Animirajmo Muzej in galerije mesta Ljubljane" od 16. do 20. ure. Delavnica je namenjena otrokom od 8. leta starosti dalje. Na tej delavnici se bo ustvarila navihana animirana čestitka ob novem letu.

Ne zamudite ustvarjalne delavnice animacije

Ker se bliža veseli december, bodo najrazličnejši predmeti, ki so razstavljeni in predstavljeni v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane, povabljeni na novoletno rajanje, kjer bo ustvarjena navihana animirana čestitka ob novem letu!

Muzej in galerije mesta Ljubljane združujejo raznoliko skupino stavb in lokacij, pri čemer vsaka ima svoj značaj, zgodbo ter življenje. Za vrati in okni teh stavb se vsak dan dogajajo čudovite stvari, a skupno jim je izjemna ustvarjalnost, kar bo odlično izhodišče za animacijo!

Otroci, starejši od 8 let, so vabljeni, da se pridružijo ekipi Društva SLON in pedagoški ekipi MGML, ki bosta vodili delavnico. Mentorici te delavnice sta Jelena Dragutinović in Janja Kosi, članici Društva Slon.

Za prijave in dodatne informacije se obrnite na nas preko e-pošte na naslovu prijava@mgml.si ali pokličite na telefonsko številko 01 24 12 506 od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.